Празникът започна във възрожденски стил. Вяра от 7 клас в ролята на Райна Княгиня приветства гостите и запя „Кой уши байрака?” със съучениците си и се пресъздаде сцена от главата „Радини вълнения”, Под Игото.

Кметът на община Костинброд – г-н Трайко Младенов и директорът на Второ ОУ „Васил Левски” – г-жа Красимира Манова поздравиха учители, ученици и родители по повод патронния празник. Г-жа Манова специално благодари на учителите за тяхната всеотдайност в отношенията си с децата и сподели задоволството си от постигнатите успехи на учениците от началото на учебната година.

Г-н Младенов връчи наградите за първо и второ място от конкурса за рисунка „ЛЕВСКИ В ШИЯКОВСКИЯ МАНАСТИР”.

  • На първо място: Богомил Петров – Първо ОУ „Васил Левски”, гр.Костинброд
  • Второ място: Никол Василева – Второ ОУ „Васил Левски”, гр.Костинброд
  • Трето място: Калоян Христов – ОУ „Елисавета Багряна”, гр.Сливен

Наградата за трето място ще бъде изпратена по пощата за гр. Сливен. Училището – инициатор ще изпрати поощрителни награди до ученици от всички участвали учебни заведения и центрове. Всички участващи в конкурса деца от ОУ „Св. Паисий Хилендарски” от село Сотиря, общ. Сливен ще получат и книжки за Шияковския манастир, осигурени от Общинска администрация- Костинброд.

Розмари Илиева от 7 клас получи Грамота за „Ученик на годината”, поради уважителното си отношение към учители и съученици и отличен успех. Тя е пример за добро поведение и с постиженията си издига авторитета на Второ ОУ.

Поздравления за прекрасните рисунки и за още по-прекрасните, талантливи и всеотдайни деца на майка България!

4647 посещения общо 1 посещения за деня
Днес, на 19 февруари се състоя патронният празник на Второ ОУ „Васил Левски”.