„Умиращ трудно“ се игра специално за всички желаещи костинбродчани да посетят постановката. Комедийната пиеса е организирана от община Костинброд и спонсорирана от „Костинброд ЕКО“АД, по случай Денят на Земята / 22 април/.

„Костинброд ЕКО“ в лицето на белгийския партньор Барт Невеянс и акционерното дружество, представлявано от Теодора Вълчева и Иво Трингов присъстваха на комедията. Заедно с официалните гости бяха и г-н Трайко Младенов-кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев-председател на Общински съвет-Костинброд и инж.Теодора Гогова- зам.-кмет на община Костинброд.

Регионално ДЕПО-Костинброд всяка година подпомага културния календар на община Костинброд. Освен културния живот, през последните години, депото спонсорира детските площадки в село Богьовци и село Драговищица. Предстои поставянето на трета детска площадка с откриване на 14 май на язовир Маслово.“, това заяви г-н Трайко Младенов от сцената на НЧ „Иван Вазов-1947“.

Кметът на община Костинброд призова всички граждани да бъдат активни и да излязат да гласуват на 26 май, без дори да имат политически пристрастия или обвързаност, а да бъдат отговорни и да дадат своя принос към Европейското развитие на България!

Г-н Барт Невеянс- белгийски партньор на „Костинброд ЕКО“АД също приветства всички присъстващи и пожела приятно гледане. Нашият гост от Белгия излезе на сцената на градското ни читалище с г-н Иво Трингов- представител на „Костинброд ЕКО“АД.

С избора си от нестандартен екип от актьори, шоумени и тв водещи за постановката „Умиращ трудно“, режисьорът Георги Ангелов – Гоби забавлява цялата зала в НЧ “Иван Вазов-1947”. На сцената в град Костинброд играха Теодор Папазов, Станислава Ганчева, Петър Попов, Иван Матев /Супер Любо/ .

Благодарим на „Костинброд ЕКО“ за възможността гражданите на община Костинброд да се насладят на комедията „Умиращ трудно“.

10214 посещения общо 1 посещения за деня
Великолепната комедия на най-известния украински автор Анатолий Крим – „Умиращ трудно” се представи тази вечер на сцената на НЧ „Иван Вазов-1947“, благодарение на Регионално ДЕПО – Костинброд, ръководено от „Костинброд ЕКО“ АД