Празничната програма бе изключително цветна – талантливите дечицата изпълниха няколко песни и танци, а след това се позабавляваха заедно с детски работилници. Директорът на детската градина – г-жа Зоя Йорданова се обърна към всички дечица, родители и гости, като поясни повода за събитието, а именно новата придобивка, подарък от „Ролпласт“.

“Привилегия за Община Костинброд е, че такава компания като „Ролпласт” извършва дейността си на нашата територия“ – заяви г-жа Йорданова. Тя изказа огромна благодарност към г-н Светлин Николчев, за това, че този жест не е първият, в който получават тяхното внимание.

Официални гости на събитието бяха г-н Александър Ненов- Зам.-кмет на община Костинброд и г-н Методи Методиев – Директор производство в “Ролпласт”.

Г- н Александър Ненов поздрави всички присъстващи и изказа своята благодарност за добрата работа между институциите на територията на Общината и местния бизнес, а в случая в лицето на фирма „Ролпласт“. Похвално за тях е, че са насочили политиката си именно към дечицата и към това нашата община да бъде едно добро място за развитие на най- малките представители. Пожела на всички весел празник и със здраве и много весели игри да използват новата придобивка.

Г-н Методи Методиев – Директор производство във фирма- дарител изказа своето възхищение от програмата, представена от децата и сподели, че ръководството и служителите на фирмата са изключително доволни от това, че помагат на детската градина и са съпричастни към мечтите и радостите на дечицата и на учителите. Също така пожела на всички да бъдат много весели и щастливи с новата пързалка.

1604 посещения общо 1 посещения за деня
С много пролетно настроение, детски игри и усмивки – дечица, учители и родители от ДГ „Радост“ – гр Костинброд организираха събитие, по повод получаването на прекрасно ново съоръжение за игра /пързалка/, дарение от фирма „Ролпласт“