На 4 май, Пенсионерски клуб „Люляк”, гр.Костинброд бе домакин на среща с приятелите си от ПК „Надежда”, град Долна Баня, ПК „Явор” от град Пазарджик, ПК “1” от град Берковица и ПК “Надежда” от град Годеч.

Г-н Андрей Младенов- председател на ПК”Люляк”, заедно с Агна Митова и Свободка Митова посрещнаха повече от 50 пенсионера в община Костинброд с питка и букет от люляци.
Пенсионерският клуб от община Костинброд се беше подготвил с музикална и хумористична програма за настроението на всички и с поканата на официални гости, дошли да поздравят всички пенсионери.

Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много настроение. Да продължават да се събират и да си гостуват. Град Костинброд вече може да се похвали с нов централен градски площад и да посреща всякакви гости по всякакъв повод.

На събитието бяха поканени и Председателят на Общински съвет-Костинброд- д-р Атанас Тенев, и г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд.

За доброто настроение на всички гости се погрижиха новата вокална група “Сладки целувки” към туристическо дружество “Люляк”, Агна Митова, Харалан Жечев и поздрави от всички председатели на гостуващите клубове.

Поканени бяха за участие и Танцов състав “Зорница” към НЧ”Иван Вазов-1947” с ръководители Василена Балчева и Жаклин Ангелова. Децата от втора група изиграха два народни танца.

До нови срещи на нашите приятели от общините Берковица, Годеч, Долна баня и Пазарджик. Заповядайте отново в сърцето на община Костинброд – площад “Иван Вазов”!

3796 посещения общо 1 посещения за деня
По случай деня на Люляка, четири пенсионерски клуба от четири общини се събраха в Костинброд