Оркестърът „Симфониета“ гостува в община Костинброд за първи път. Прекрасни музиканти, дошли да ни върнат в 70-те и 80-те години с песни на Лили Иванова, Васил Найденов, Емил Димитров, Силвия Кацарова и много други известни имена от българската естрада.

40 музиканта на сцената на площад „Иван Вазов“ демонстрираха изключителен професионализъм и успяха да трогнат любителите на БГ естрадата.

Присъстващи на събитието бяха: г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – Председател на ОбС-Костинброд, г-н Васил Цветков – Народен представител в 44-то Народно събрание, г-н Барт Невеянс- директор международна дейност на белгийските партньори в регионално ДЕПО- Костинброд, г-жа Теодора Вълчева- изпълнителен директор на “Костинброд ЕКО” АД и общински съветници – г-жа Даниела Станкова, г-жа Анастасия Попова и г-н Живко Георгиев.

От сцената на площад „Иван Вазов“, Председателят на Общински съвет, д-р Атанас Тенев честити празника на град Костинброд на всички присъстващи и поздрави гостите, дошли да уважат празника ни. Д-р Тенев благодари и на ръководството на Община Костинброд за разнообразната програма и добрата организация в дните, в които град Костинброд празнува своята 45 годишнина.

Дневния център за работа с деца на улицата – гр. Костинброд отново се бяха подготвили изключително добре и изненадаха публиката с две български песни, изпълнявани от Гери Попгенова.

Поздравления на директорката на центъра г-жа Светослава Иванова, че ръководи успешно социалната услуга и за пореден път показаха умения и професионализъм в музиката, отговорността да организират голям концерт, съвместно с оркестър „Симфониета“ и винаги да подкрепят община Костинброд в богатия си културен календар! Продължавайте все така всеотдайно и усърдно да работите!

42921 посещения общо 1 посещения за деня
Вторият концерт, по случай празника на град Костинброд беше почти двучасов музикален спектакъл на Врачанската филхармония и звездите от Х фактор и Гласът на България – Кристина Иванова, Християна Дънкова и Кристиян Янкулов