С литургия за здраве и успех, отслужена от отец Желязко, след българския химн и с народни хора и песни най-младият представител на местната власт в общината ни беше въведен в длъжност. В присъствието на кмета на община Костинброд, общински съветници, кметове на кметства, директори и представители на държавни институции и жители от селото г-н Борисов – 20 годишен безденчанин, живял и живеещ в село Безден от днес е в служба на жителите на селото.

Да работи всеотдайно, със сърце и душа за населеното си място му пожела г-н Младенов – кмет на община Костинброд. В реновираната съвсем скоро административна сграда влязоха бившия и настоящ кмет на село Безден, като големите инфраструктурни обекти тепърва предстоят да бъдат реализирани в селото. До лятото на 2020 г. ще се рехабилитира пътя между с. Богьовци и с. Безден и ще се изгради модерно мултифункционално игрище. Предстои създаването на проект за социален център в сградата на бившата пожарна, както и довършване строежа на Центъра за деца с онкохематологични заболявания.

Един млад човек от селото поема важната задача и отговорност да бъде кметски наместник на село Безден. Пожелаваме му успех в бъдещите професионални начинания !

12954 посещения общо 1 посещения за деня
Цветан Борисов – млад мъж от село Безден от днес ръководи кметството в китното ни българско село