В организирания от община Костинброд базар се включиха всички социални центрове на територията на общината. Дневният център за работа с деца на улицата, Центърът за обществена подкрепа “Промяна”, Центърът за социална рехабилитация и интеграция “Надежда”, „Център за информиране, консултиране, обучение и подкрепа на пълнолетни лица в неравностойно положение“ и Български младежки Червен кръст-Костинброд изложиха своите произведения на базара.

Социалните ни услуги бяха изработили валентинки, сладки, сувенири и късмети за всички граждани и гости на община Костинброд. Базарът беше посетен от инж. Габриела Трайкова и инж. Теодора Гогова- зам.-кметове на община Костинброд, г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч, г-н Симеон Спасов- кмет на село Голяновци, г-жа Гергана Величкова-кмет на село Опицвет, г-жа Емилия Костова- кмет на село Богьовци, д-р Атанас Тенев- председател на Общински съвет-Костинброд и г-жа Анастасия Попова- общински съветник.

Различното тази година беше спонсорство на шоколади от фирма “Интерион”. Всеки един център имаше на разположение различни шоколади, които трябваше да украсят.

Любов – само една единствена думичка, за която се е писало и ще продължава да се пише вечно. Любовта е магия, която докосва човек и той се чувства като в приказка. Любовта присъства навсякъде около нас и има различни измерения – между мъжа и жената, между родителите и децата, между приятели.

На 14 февруари честваме Трифон Зарезан – денят на виното, лозарите, кръчмарите и градинарите.
Според православната църква, Свети мъченик Трифон е роден около 225г. в село Комсада. Той живее праведно и загива заради отказа си да отхвърли християнската вяра.

Виното и любовта наистина заслужават да си имат свои празници, в които да си припомняме колко са важни за нас, как са обогатили живота ни и са го направили по- интересен. А когато празникът е общ, е празник на повече хора.
Честит празник!

6954 посещения общо 1 посещения за деня
Днес, на 14 февруари 2020 г., се организира традиционният базар „Вино и любов“ в град Костинброд