Мерките, които се вземат в държавата и в конкретика за нашата община са необходими и неотложни, за да се справим с разпространението на COVID-19❗️

❌ В настоящия момент не е време за политически популизъм, празнодумие и заяждане по теми, които в утрешния ден може да не са актуални за никого!

❌Призоваваме към единение в мисълта и действията на всички ни. Във все по -усложняващата се кризисна обстановка, единственият изход да се справят държавата и общината ни е да се спазват заповедите и разпорежданията от компетентните органи.

✅ На територията на община Костинброд действа Общински координационен/кризисен щаб за превенция и ограничаване и недопускане на разпространение на заболяването COVID-19 на територията на община Костинброд, създадена е организация за превенция и контрол, държавните органи работят целенасочено и в синхрон.

⛔️Магазините, търговските обекти, офисите и предприятията трябва да спазват установените правила, в противен случай ще действаме с пълната сила на закона и правата, който са ни предоставени.

⚠️В настоящия момент самодисциплината на съгражданите ни ще е определяща за това как ще продължи да функционира общината ни за предпазване живота и здравето на всички от най-малкия до най-възрастния ни жител!

❗️Имаме пълното съдействие на изпълнителната власт, на държавните администрации и ведомства, на структурите на МВР и ще направим всичко необходимо, за да запазим живота и здравето на жителите на община Костинброд и да осигурим обществения ред.

✅В моменти като настоящият – решителните действия колкото и непопулярни да са те са единственият правилен формат да съществуват обществото и общността ни.

✅Спокойствието и здравият разум, дисциплината и координираните действия трябва да надделеят над страха и параноята, хаоса и популизма !

✅Работили сме,работим и ще работим за интересите на община Костинброд и ще продължим да го правим с цялата си сила и енергия в настоящия момент на изпитание.

? Уважаеми жители на община Костинброд, спазвайте наложените правила, ограничете социалните си контакти ,спазвайте необходимите санитарно-хигиенни изисквания.

? Бъдете здрави! Да запазим живота на нас и на нашите близки!

1761 посещения общо 1 посещения за деня
Уважаеми жители на община Костинброд, в настоящия момент на извънредно положение, в което се намира страната ни,общината ни, народът ни, се обръщаме към Вас с призив – да бъдем по търпеливи, по-спокойни, по-дисциплинирани