Над 10 автомобила, управлявани от своите автогладиатори, премериха битки в театъра на разрушението – Луда надпревара!

Автошоуто тази година е под мотото „Спри агресията по пътя, стани един от нас!“. Община Костинброд подкрепи този формат и съдейства за неговата добра организация. Общински Инспекторат- Костинброд, заедно с Районно управление- Костинброд посрещаха посетителите на Луда надпревара и ги настаняваха в паркинг зоните.

На събитието присъстваха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд, г-жа Даниела Станкова, г-н Мариан Младенов, г-н Димитър Григовор, г-жа Анелия Велева- общински съветници в община Костинброд, г-н Симеон Спасов-кмет на село Голяновци, представители на бизнеса в общината и много гости от София, София област и други части на България.

Победителят от първия ден е Калин Цанев от клуба на VW, той надви в последната битка Димитър Дойчинов от Мегапартс с неговото Рено Меган. Дали ще се пребори на финала утре и ще грабне купата на Луда Надпревара, предстои да видим!

Отново специално подготвени за Театъра на разрушението автомобили се блъскаха в зрелищни и епични битки. Различни марки ръмжаха в ритъма на ударите всеки с желанието да остане последен. Продължава култовото съперничество за това кой автомобил е най-здрав измежду германските марки BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen, дали Ford и Opel, както и френските марки Renault, Citroen и Peugeot, или FIAT.

Между битките зрителите се насладиха на брутално каране на АТВ на две гуми.

Заповядайте утре, стартираме точно в 16:00 часа в град Костинброд- Индустриална зона!

6871 посещения общо 1 посещения за деня
Първият ден от Луда надпревара премина с безкомпромисни битки, екшън и много забава