Автогладиатор номер едно в първото събитие от сезон 2020 година е Красимир Шукадаров с неговата Жигули, който надви победителя от първия ден Калин Цанев от VW club!

След поръчаното хубаво време, два дни хора от близко и далече посетиха град Костинброд, за да се насладят на уникалната програма на Луда Надпревара.

Победителят от първия ден е Калин Цанев от клуба на VW, остана втори, след зрелищна битка с Жигулито на големия победител Красимир Шукадаров. Трети се класира Алекс от сервиз и автокъща „Еврика“, град Костинброд.

През втория ден от събитието, зрителите се насладиха на дълга битка между две жугули. За 13 минути с крикове от жива сила се видя как се сменя съединител.

Луда надпревара 2020 предложи на посетителите си отново шоу с АТВ-та по време на паузите, мачкане на автомобили с Тойота от сервиз „Ортаците“, с. Петърч. Най-голямото веселие в публиката беше водна струя, подсигурена от БКС-Костинброд.

На финала на автошоуто присъстваха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, зам.-кметът г-н Александър Ненов, общинските съветници г-н Иван Иванов, г-н Мариан Младенов, г-н Димитър Григоров и Началникът на Районно управление – Костинброд г-н Александър Нецов.

Кметът на община Костинброд Трайко Младенов, заедно с организатора Илко Илиев и съдията Христо Ангелов наградиха участниците, класирали се на първо, второ и трето място.

Г-н Трайко Младенов поздрави организаторите за двудневното шоу, което се осъществи в град Костинброд и благодари за добрата съвместна работа между общинска администрация-Костинброд, Общински Инспекторат и РУ-Костинброд.

Кметът апелира всички присъстващи да  спрем агресията по пътищата! Луда надпревара е мястото, където в контролирана среда можеш да покажеш своите умения и да избягаш от удари! Градоначалникът обеща и през 2021 година Луда надпревара да се осъществи в град Костинброд!

9610 посещения общо 1 посещения за деня
Луда надпревара се осъществи в град Костинброд на 27 и 28 юни 2020г.