Прожекцията се организира от община Костинброд с вход свободен за всички желаещи. Комедията събра много от младите жители на община Костинброд.

Филмът „11А“ е български филм от 2015 година, трагикомедия на режисьорката Михаела Комитова, по сценарий на Николай Колев.
В центъра на сюжета е бивша спортистка, която става учителка в гимназията и влиза в конфликт с учениците от класа си. Главните роли се изпълняват от Яна Маринова, Ралица Паскалева, Дария Симеонова, Николай Сотиров, Башар Рахал, Бойка Велкова и др.

На лятното кино присъстваха г-н Трайко Младенов- Кмет на община Костинброд и г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд.

Заповядайте на 04.07.2020г., отново на площад Иван Вазов.
От 17:30 часа започва детският празник “Ваканция, здравей”, а от 21:00 часа кинопрожекция на втори игрален филм в град Костинброд.

Хитът от 2018г. – “Революция Х” е български романтичен музикален филм.
В продукцията участват едни от най-известните имена в България –
Гери-Никол, Димитър Бербатов, Стефка Янорова, Силвия Петкова, Георги Кадурин, Мона, Иван Иванов, Иван Тишев, Даниел Ангелов, Диляна Попова, Диана Костова, Бойко Кръстанов, Александър Сано, Башар Рахал и Люси Иларионов.

Очакваме Ви!

3285 посещения общо 1 посещения за деня
На 03.07.2020г. от 21:00 часа на централния площад „Иван Вазов“ в град Костинброд, жителите на общината се насладиха на българския игрален филм „11 А“