Жилищна сграда “Centrum Bulding” е един проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Сградата е разработена според най-високите стандарти на модерното строителство, съчетавайки удобство, функционалност и отлична локация в центъра на град Костинброд.

В близост до сградата са ключови търговски, развлекателни и промишлени обекти, както и площад Иван Вазов.
Проектът предвижда изпълнениeто на пет етажна сграда и един цял етаж за търговска дейност.
Разположени на Ул. “Г.С.Раковски” в един голям имот, който е обединен под едно общо функционално и архитектурно-естетичeско решение.
Фасадата на сградата, ритмично разчленени с балкони и фасадни витрини, с характерните за съвременното строителство прави форми, създават усещане за функционалност и удобство.
На “първа копка” присъстваха заместник-кмета на община Костинброд г-н Александър Ненов, председателят на общински съвет д-р Атанас Тенев, общинските съветници г-н Димитър Григоров и г-жа Анелия Велева, г-н Ивелин Попов – състезател в Националния ни отбор по футбол на България, г-жа Александра Караганска, г-н Димитър Георгиев- управител “Общински инспекторат”, г-н Симеон Спасов – кмет на село Голяновци и др.
Собственикът на имота и Инвеститорите на обекта заявиха пред всички голямата благодарност към кмета на общината и цялото ръководство за съдействието “Centrum Bulding” да бъде построен за най-кратък срок.
Само преди един месец Община Костинброд бе отличена от Националния статистически институт като община с най-много жители през 2020г.
Данните сочат, че най-голямо увеличение на жителите е регистрирано в град Костинброд. Населението на града се увеличава с 655 души и вече достига 11 976.

Бизнесът, инвестициите и строежите привличат все по големия наплив от нови хора, искащи по-добър и по -спокоен живот.

6504 посещения общо 1 посещения за деня
С първа копка, извършена от представители на фирма “Евроброд груп” ЕООД и “Ипик Билдинг груп” ООД беше сложено началото на работата по изграждането на още един нов жилищно-търговски обект в град Костинброд: Жилищна сграда “ Centrum Bulding” в кв. Втори район, гр. Костинброд