За всички деца от общината, МКБППМН- Костинброд, Дневен център за работа с деца на улицата и общинска администрация- Костинброд организираха детска забава “Ваканция, Здравей!”, която включваше весели игри, оцветяване на гипсови фигурки, конкурс за рисунка на тема „Моят първи юни“, талантиада с песни и рецитиране на стихотворение.

В 18.00 часа започна спектакълът “Витаминозно шоу” с актрисата Илияна Балийска. Малки и големи се забавлявахме заедно, смяхме се и щуреехме.

На празника на децата в град Костинброд присъстваха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, г-жа Анна Радовска – общински съветник,  директори на социални центрове, деца и родители.

В събота, 5 юни, децата от село Богьовци празнуваха, по случай деня на детето.

Отново се организира един специален ден за всички малки жители на китното село в община Костинброд.

Благодарение на г-жа Емилия Костова- кмет на село Богьовци и Регионално ДЕПО “Костинброд Еко” децата от селото се радваха на забавни игри с аниматори, торта, песни и танци.

8811 посещения общо 1 посещения за деня
По повод Международния ден на детето – 1-ви юни, децата от град Костинброд се забавляваха, пяха и танцуваха с подготвената програма от община Костинброд в НЧ “Иван Вазов-1947”