Савина и Мария Здравкови откриха общия си луксозен салон със стилно парти и грандиозен финал – заря. То бе уважено от много гости и приятели на собствениците, сред които и кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов.

Козметичният център се намира на ул. „Детелина“ – (бившия Теленор). Работното му време е от  09:00-19:00 ч., от вторник до неделя, с предварително записан час, понеделник – почивен ден.

Истинският оазис на красотата и здравето започва работата си от днес. Визията на козметичното студио е със зашеметяващ и изтънчен вид. Модерен и стилен.

“Sense and magic laser and beauty bar” е оборудван с най-съвременната апаратура за козметични процедури. Неговите посетители ще имат възможност да се насладят на приятна атмосфера, съчетана с истински професионализъм и внимание към всеки детайл от Савина като козметик и Мария като фризьор.

Всяка уважаваща себе си жена държи на добрата козметика с високо качество, а козметичен център “Sense and magic laser and beauty bar” предлага следните процедури на своите клиентки:

🟢Лазарна епилация с “Primelasе”:

Апаратът е диодна лазерна платформа с най-голямата пикова мощност сред познатите диодни лазери в естетичния сектор – до 4800W. Лазерът има широк диапазон на проникване, като по този начин предлага най-доброто решение за всички типове кожа и косми. Устройството предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Платформата работи с надеждна охлаждаща система, която гарантира безопасността на процедурата и комфорта на пациента.

🟣Миглопластика:

Миглопластиката е широко разпространена процедура за подчертаване на естествената красота на всяка дама. Самата процедура се състои в залепване на естествен косъм върху собствената мигла, като по този начин се сгъстяват и удължават собствените мигли, следвайки естествената линия на всяко око.

🟠 Фризьорство: подстригване, боядисване, кичури, модерни и официални прически, плитки, сешоар,  дифузер, последни тенденции и терапии за коса.

Община Костинброд насърчава и подкрепя всеки един нов малък, среден или голям бизнес, които се открива на нейна територия.

Пожелаваме на двете момичета много невероятни и разнообразни натоварени дни. Удовлетворяваща  работа и страхотно настроение. Бурен поток от клиенти, положителна репутация, уютна атмосфера и доволни печалби. Развивайте се и се надграждайте.

Успех!

8171 посещения общо 1 посещения за деня
В град Костинброд отвори врати най-новия разкрасителен център “Sense and magic laser and beauty bar”