Както вчера обещаха организаторите, времето днес беше слънчево и топло. Атракции, настроение и награди имаше както на арената на гладиаторските битки, така и за публиката от партньорите на надпреварата!

В първата битка сили мериха дами. Чудовищен джип премаза две от отпадналите коли. Невероятни каскади, огнено шоу, екшън и зрелище бяха завладяли арената на гладиаторските битки до последната минута на надпреварата.

Финалът при професионално подготвените автомобили бе между Крум Георгиев от град Костинброд и модифицираният Мерцедес на Жоро, дошъл чак от Стара Загора за събитието.

Тази битка бе зашеметяваща, предвид укрепването на автомобилите. Много техника и нанасяне на майсторски удари демонстрираха и двамата пилоти на арената, но последният останал на ход бе Крум от град Костинброд!

На финала на в не професионално подготвените автомобили, сили мериха мъж и жена – Ива от Барбаршоп, която след като отстрани своя съотборник Бобо, сили мери срещу опитен шофьор и бивш шампион на Луда Надпревара Краси Шукадаров.

Дамата от Костинброд отстрани опитен съперник като Краси Шукадаров и остана последна оцеляла кола на арената на гладиаторските битки. Любимец на публиката бе избран Краси Шукадаров, който през цялото време на надпреварата помагаше на всички участници.

 

На събитието присъстваха кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, зам.-кметовете инж. Теодора Гогова и г-н Александър Ненов, Председателят на ОбС-Костинброд, д-р Атанас Тенев, общински съветници, директори на социални центрове и много жители, и гости на община Костинброд.

17965 посещения общо 1 посещения за деня
Костинбродчанка грабна купата на Луда Надпревара!