Мероприятието се проведе на стадион “Белица”в град Костинброд. Националният шампионат и киноложката изложба на Българско Овчарско куче се организира съвместно БРКС /Български Републикански Киноложки Съюз/, Български киноложки клуб за Българско Овчарско куче и община Костинброд. В изложбата взеха участие клубове от цялата страна. Съдиите оценяваха представените екземпляри от българската порода. Изложбата започна с изпълнение с гайди. Публиката се наслади и на демонстрация за послушание, изпълнение на команди на кучета, фризби фристайл – игра с куче и танц с куче.

След кратката програма всички клубове и индивидуални състезатели дефилираха заедно със своите кучета и знамена. На събитието присъстваха г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд и Аврам Петков – международен съдия на всички породи кучета и организатор на днешното събитие.

3318 посещения общо 1 посещения за деня
Община Костинброд за трети път бе домакин на Националния шампионат за всички породи кучета и Специализирана изложба за Българско овчарско куче “Шампионат за КУПАТА на Костинброд” за всички породи кучета и специализиран изложба на Българско Овчарско куче “Мирослав Арсенов”!