,,ОФК Костинброд – 2012″ постигна категорична победа с 2:0 като домакин на ,,ПФК Левски София – Б“ Отбор. Попаденията за нашите момчета реализираха Борислав Будинов в 55-та минута и влезлият като резерва Теодор Милошев в 85-та минута.
При отлични условия за футбол и над 200 души по трибуните, които създадоха отлична атмосфера, нашите момчета стигнаха заслужено до трите точки. Срещата започна с натиск на костинбродчани като в 15-та минута Георги Тодоров нацели гредата след като засече центриране от статично положение. Две минути преди края на първото полувреме, отново след центриране, Борислав Будинов засече с глава удар, който бе отразен със сетни сили от вратаря на гостите Иван Андонов.
Второто полувреме отново започна с натиск на домакините като в 55-та минута, влезлият като резерва Даниел Васев, стреля от фал над вратата на гостите. Именно той бе най-активен през второто полувреме като след негов пробив в 55-та минута, сложи топката на главата на Борислав Будинов, който не остави шансове на Андонов. Гостите имаха възможност да се върнат в срещата, след като техен футболист излезе очи в очи с Валентин Галев, но опитният страж се намеси решително. Отново Галев запази вратата си суха в 80-та минута, когато се намеси отлично след атака на гостите. Точка на спора сложи влезлият като резерва Теодор Милошев, който след отлична асистенция на капитана Стефан Методиев, остана очи в очи с вратаря на Левски и хладнокръвно го преодоля. След края на двубоя нашите момчета бяха изпратени с аплодисменти от публиката, която не спря да ги подкрепя през цялото време.
Така ,,ОФК Костинброд – 2012″ продължава без поражение и остава еднолично на върха в класирането с 12 точки. В следващият кръг възпитаниците на старши треньора Христо Коилов гостуват на стадион ,,Българска армия“ на другия гранд в българския футбол ,,ЦСКА – София – Б“ отбор, водени от Стамен Белчев.
2537 посещения общо 1 посещения за деня
Поредни три точки за ,,ОФК Костинброд – 2012″!