Честито Възкресение Христово !!!
В полунощ с литургия беше изнесен божественият огън, от който миряните си запалиха свещите преди да направят по три обиколки на духовните православни храмове. Литургии имаше и в църквите в община Костинброд. Хиляди жители и гости на община Костинброд се стекоха в храмовете малко преди полунощ, за да запалят по свещ и да се преклонят пред божието чудо – Възкресението Христово.

На този свят за православните християни ден, докато всички ние размишляваме над жертвата на Христос, нека той изпълни сърцата и душите ни с благодарствена вяра и да ни обгради със своята изкупителна любов…на този ден, нека всички ние да останем смирени, вярващи, уважаващи ближният !

На Великден, г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-жа Даниела Станкова – общински съветник в общински съвет Костинброд, колеги, приятели, съграждани посетиха църквата “ Свети Николай” в кв. Маслово. Отец Крум водеше литургията в хубавата костинбродска църква пред стотици миряни, като в полунощ поздрави жителите с три пъти “ ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ”, а жителите три пъти отвърнаха “ ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ”. Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човештината в себе си.

С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници, нека има Мир и Любов в сърцата ни!

13010 посещения общо 2 посещения за деня
Великден е !!! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!! Честит празник !!!