Фк Петърч е безапелационният шампион на ОГ София 22/23 Западна подгрупа! Възпитаниците на старши треньора Марио Еленков триумфираха напълно заслужено в Първата фаза на шампионата. Тимът ни завърши с преднина от 2 точки пред втория Ком 98 (Годеч) и днес непосредствено преди домакинската среща с Ракитин (Трудовец) бе награден от представител на БФС. Трофеят е втори за нашите момчета само в рамките на три години. Да ги поздравят и подкрепят днес присъстваха – г-н Борислав Борисов – кмет на село Петърч, д-р Атанас Тенев – председател на общински съвет Костинброд, г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд и г-н Мариан Младенов – общински съветник и жител на село Петърч. Публиката, след които се виждаха и ветерани футболисти – имена в българския футбол аплодираха отборът на Петърч при връчването на купата, която е втора за последните три години.

Успехът в последните години на ФК Петърч в ОГ София Запад и на ОФК Костинброд  в Югозападна Трета лига се дължат на неуморната работа на кмета на с. Петърч – Борислав Борисов и на кмета на община Костинброд – Трайко Младенов, на общинското ръководство както и на огромната и безапелационна подкрепа на общински съвет – Костинброд. Двата ни отбора се превърнаха във фактор с който другите отбори е нужно да се съобразяват.

ФК Петърч победи като домакин днес отборът на Ракитин ( Трудовец ) с убедителния  резултат 3:1. Заслужени поводи за радост в  Петърч, ден преди 1-ви май, когато е съборът в населеното място.

8856 посещения общо 1 посещения за деня
ФК Петърч е новият шампион на ОГ София Запад. Отборът ни е с втора купа за три години.