С впечатляващо шоу, каскади, ефектни димки и много изненади започна “Луда Надпревара” – сезон 2023.

Програмата откри водещият Ивайло Иванов – Играта, който даде думата на господин Трайко Младенов – кмет на община Костинброд.

Г-н Младенов пожела успех на всички участници, като подчерта колко важно е да се спазва слоганът на състезанието – „Спри агресията по пътищата“. Напомни, че е необходимо всички водачи да спазват регламента за движение, както и законите, и посочи, че най-голямата опасност на пътя представляват водачите без свидетелство за управление на МПС.

Всички участници се раздадоха до „последни ламарини“.

Много “тежки” заявки дадоха и професионално оборудваните автомобили, които обещават втория ден на надпреварата да бъде много интригуващ.

Партньорите на събитието бяха осигурили награди за част от близо над 5000 зрители дошли на събитието.

За ден втори на състезанието организаторите на “Луда Надпревара” са подготвили невероятно зрелище и много изненади, които очакват всички присъстващи.

На събитието присъстваха г-н Трайко Младенов  –  кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов – зам. – кмет, общински съветници и представители на бизнеса.

Община Костинброд отправя специална благодарност към ръководството и състава на РУ – Костинброд за безупречната организация и професионално действие при съблюдаване на сигурността на събитието.

Община Костинброд не толерира и няма да допуска възникването на конфликтни ситуации, като инициаторите и участниците, след установяване от органите на МВР ще бъдат подведени под отговорност спрямо законовите разпоредби!

5307 посещения общо 1 посещения за деня
Интригуващи битки дадоха старт на състезанието в първия ден на “Луда Надпревара” – 13 май.