На 14 септември, в село Голяновци се проведе традиционният събор в центъра на селото. Кметът на село Голяновци, г-н Симеон Спасов посрещна кмета на  община Костинброд, г-н Трайко Младенов, д-р Атанас Тенев-председател на  Общински съвет-Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, Общински съветници г-жа Даниела Станкова и г-н Иван Иванов.

Г-н Трайко Младенов и г-н Симеон Спасов поздравиха жителите и гостите на събора в селото и изтъкнаха, колко много се направи в Голяновци през последните няколко години, от смяната на водопровода, през обновяване на кметството, нов пенсионерски клуб и още много инициативи, водещи до подобряване живота на всички живеещи в Голяновци.

Г-н Трайко Младенов заяви: “Село Голяновци има изключителен кмет и жители. Това е най-задружното село в общината. Доказва го и днешния пълен площад и усмивките на хората.

Направихме много в селото! Остава ни един ангажимент след водопровода, а то е цялостно асфалтиране на всички улици в селото! Проектът е готов и ще се борим за неговото реализиране!”

Специален поздрав от китка народни танци за присъстващите направиха децата от ТС ”Хоп-троп” при читалище “Елин Пелин-1930”,  с. Голяновци и специални гости от Формация “Тъпан бие, гайда свири”, а за доброто настроение на всички се погрижи оркестър „Трафик“.

Честит празник на село Голяновци!

6441 посещения общо 1 посещения за деня
Голяновци празнува на Кръстовден!