❌След повече от 40 часа ток вече има в селата Драговищица и Голяновци и в голяма част от Първи район на град Костинброд. Но все още има участъци без електроподаване!

⚠️Относно липсата на предоставяне на възможност за комуникация с електропреносното дружество и даване на актуална информация от негова страна за това, кога ще бъде възобновено ел. захранването- община Костинброд подготви справка до Областния управител на Софийска област и писма до всички компетентни държавни органи!

❄️Към утрешна дата кметът на общината свиква Щабът по бедствия и аварии, за да се очертаят основните проблеми при възникналата кризисна ситуация, в следствие липсата на ток, както и да се начертаят въпроси и потърсят отговори в следствие на създалите се казуси.

 ‼️Г-н Трайко Младенов заяви: 
“ЕРМ Запад работи без план, без да ни информира за проблемите и срокът им за отстраняване. Поставиха ни до положение близко до “геноцид” за населението. И да няма как да им се потърси отговорност – за затворените училища и детски градини, за премръзналите и изнервени наши съграждани, за това че денонощие освен ток , нямаше и вода и телефони/ които са в следствие на спряното ел. захранване/ НЯМА КАК ДА СТАНЕ !!! Не сме в 18-ти век!!! Но дружеството се опитва да ни вкара с арогантното си поведение и бездействие в него. И да няма начин общината и държавата да не могат да потърсят отговорност от него – НЯМА КАК ДА СТАНЕ !!! ЩЕ ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ!”

1144 посещения общо 1 посещения за деня
Днес на обяд кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, посрещна телевизионен екип, за да предостави актуална информация за състоянието на електроподаването в общината.