На 3 юни 2024г. потребителите на Центъра бяха зарадвани с аниматори, с които пяха, танцуваха и играха различни игри. Така се отбеляза и 10-тия юбилеен Рожден ден на центъра.

По покана на директора на ЦОП „Промяна“, г-н Валери Миронов, гости на празненството бяха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет, д-р Атанас Тенев – председател на Общински съвет- Костинброд, г-жа Евелина Арсова- директор на ДГ „Виолина“, г-жа Красимира Манова – директор на Второ ОУ „Васил Левски“, г-жа Светослава Иванова – директор на ДЦРДУ- гр. Костинброд, г-жа Росица Лазарова – управител на Домашен социален патронаж, представители на образователни институции и социални центрове в общината.

На тържеството, по случай 10-ия Рожден ден на ЦОП „Промяна“, кметът на община Костинброд поздрави децата и техните родители и заяви, че социалните центрове винаги са били приоритет на община Костинброд.

„Честит Рожден ден на Центъра за обществена подкрепа и Честит 1 юни на неговите потребители!“, заяви кметът на община Костинброд.

В съвременната община Центърът за обществена подкрепа е институция от изключително значение. Той предоставя широк спектър от услуги, които са жизненоважни за поддържане на социалната тъкан и за подпомагане на най-уязвимите членове на обществото. Ето защо всяка една община трябва да има такъв център.

Центровете за обществена подкрепа играят ключова роля в подобряването на качеството на живот в общините и в създаването на по-здрави и сплотени общности. Те са не само място за получаване на помощ, но и катализатор за социална промяна и развитие. Затова е от изключителна важност всяка община да разполага с такъв център, който да подкрепя своите граждани в трудни моменти и да работи за общото благо.

Безкрайно сме благодарни, че вече 10 години в община Костинброд развива дейност Центърът за обществена подкрепа. Спокойни сме, че всички уязвими групи са добре обгрижвани и интегрирани в обществото.

46 посещения общо 1 посещения за деня
Екипът на ЦОП „Промяна“ отпразнува 1 Юни – Международен ден на детето и 10-ия си рожден ден!