ОФК Костинброд се справиха много добре с играта на терена на стадион „Славия“. Държаха се мъжки в двубоя с Локомотив София. Първото полувреме завърши 0:0, с няколко сериозни положения на вратите и на двата отбора. Отбора на община Костинброд събра повече от 1300 привърженика, които бяха подготивли приятна изненада за отбора хореография с три знамена. Националният трибагреник – което беше изненада от феновете, знамето на община Костинброд и знаме на ОФК Костинброд, които са подарък от общинското ръководство на община Костинброд  към общинския отбор. Агитките на Костинброд създадоха голям шум с тъпани и вувузели. Те не спряха да подкрепят своя отбор до края на мача и задружни всички пееха и свиреха за ОФК Костинброд. По време на мача отбора на Костинброд изпълни няколко корнера, които обаче на косъм се разминаха от врата на противника. Локомотив отбележи 2 гола. До края на мача не се изпълниха сериозни положения, на нито една от вратите и мача завърши 2:0 за Локомотив София.

На мача присъстваха общинското ръководство – г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на общински съвет Костинброд, г-н Любен Кънчев – зам.-кмет на община Костинброд, общински съветници – г-н Милен Димитров, г-н Иван Иванов, г-жа Даниела Станкова, г-жа Анна Радовска и г-н Николай Борисов, кмета на с. Петърч – г-н Борислав Борисов, зам.- областен управител – г-н Николай Николов. Сред публиката се забелязаха имена като – г-н Наско Сираков – една от футболните легенди от лятото на 1994г., г-н Тити Папазов, Вили Вуцов, представители от бизнеса на община Костинброд и други.

Пожелаваме много успех на ОФК Костинброд в бъдещи срещи на футболното игрище. Общинското ръководство на община Костинброд, винаги ще подкрепя всички техни бъдещи действия и ще им помага за развитието напред. Също пожелаваме на техните привърженици да бъдат все така активни и да продължават да подкрепят общинският отбор.

2663 посещения общо 1 посещения за деня
На 08.06.2016г. се проведе футболен мач „БАРАЖ“ за влизане в „В“ група между отборите ОФК Костинброд и Локомотив София.