Г-н Трайко Младенов връчи книга за д-р Никола Чилов на г-н Ефстатиос Лоизос изпълнителен директор на „Интерион”АД и г-н Константинос Дзаварас- зам.изпълнителен директор, като знак за признателност за приноса на NuCrema в община Костинброд.

Интерион АД е основано през 2001г. с участието на INTERIA, Гърция, дъщерно дружество със 100% участие на ION – водещ производител на шоколад и други сладкарски изделия в Гърция. Дружеството се намира в гр. Костинброд, където са разположени централният офис и производствената база. Интерион АД разширява своите продажби и дистрибуторска мрежа, като покрива целия български пазар със своите офиси в Костинброд, Пловдив и Варна. Интерион АД произвежда голямо разнообразие от лешникови, какаови и бели кремове с търговската марка NuCrema, която е много добре утвърдена на гръцкия пазар. От създаването на Интерион АД, NuCrema е развила значително дистрибуцията си и заема голям пазарен дял в България и в съседните балкански пазари. Освен богатия асортимент от RETAIL продукти за потребителите, компанията произвежда и широка гама от продукти за хотелския, ресторантьорския и кетъринг бизнеса (HORECA), както и за сладкарското производство. Дружеството е и единственият дистрибутор в България на продуктовата гама на ION, включително на шоколадовите десерти, вафли, бонбони и какао. Обширният ноу-хау на ION и INTERIA в производството на шоколадови и захарни изделия, съчетан с най-съвременното технологично производствено оборудване на Интерион АД, е гаранция за качеството и успеха на продуктите на компанията в България.

 

Община Костинброд продължава традицията си с връчването на книгата за д-р Чилов и подтиква всички фирми на територията на общината да развиват своят бизнес, да го разширяват и да се съдава добро сътрудничество между община Костинброд и фирмите на територията на общината.

3087 посещения общо 1 посещения за деня
Днес (31.01.2017г.) на среща с кмета на община Костинброд бяха представители от фирма „Интерион АД“, производители на търговската марка „NuCrema“ в България