През март месец учениците от СУ „Д-р П. Берон“ участваха в областните ученически игри за учебната 2016/2017 година. Участието в областните ученически игри започна с турнира по волейбол 8-10 клас в гр. Ихтиман. Нашите ученици от СУ „Д-р П. Берон“ спечелиха четвъртото място. С участието на отбори от училищата на територията на Софийска област в спортната зала на СОУ „Христо Ботев“ в гр. Ихтиман се проведе областното ученическо първенство по тенис на маса за юноши и девойки 5-7 клас. Девойките от СУ „Д-р П. Берон“, гр. Костинброд спечелиха второто място, а юношите – петото място.

В гр. Етрополе момчетата от СУ „Д-р П. Берон“ гр. Костинброд спечелиха награда в областната надпревара по футбол от ученическите игри във възрастова група  V-VII клас.

Успехът в един или друг вид спорт зависи не само от учителя или треньора, но и от специфичните умения на детето, като постоянство, упоритост и настойчивост, добросъвестност, любознателност, жизнерадост и самоконтрол. Така, че полагайте повече усилия за постигане на желаните цели, за да бъдете навсякъде винаги първи!

Гордеем се с нашите ученици и очакваме още победи и успехи!!!

3114 посещения общо 1 посещения за деня
Участие на учениците от СУ „Д-р П. Берон“ в ученическите игри за учебната 2016/2017 година