18 септември бе последният ден от празниците на град Костинброд. На централния площад "Иван Вазов" се изявиха попфолк дивите Алисия и Ванеса. Концертът, както и цялостната организация на събитието, премина в подкрепа на кампанията „Предай нататък за Цвети” в помощ на 11-годишната Цвети Соколова.
Кметът г-н Трайко Младенов откри концерта с единствените думи „Да помогнем на Цвети”. Алисия и Ванеса също подкрепиха кампанията и радваха събралата се публика пред сцената на площад „Иван Вазов”.

В подкрепа на кампанията бяха открити няколко дарителски пункта, които чрез различни благотворителни инициативи събираха средства. Българският младежки червен кръст – Костинброд присъстваше с кутии на площад „ИВан Вазов”, а ПГВМСС "Св. Георги Победоносец" участваха с благотворителен базар с хранителни продукти, изработени от ученици.


Трета шатра бе позиционирана под мотото "Литература и изкуство за Цвети" млади художници от Костинброд благотворително продаваха свои произведения.
Така завършиха празниците по повод 43-годишнината от обявяването на Костинброд за град, след като различни културни, спортни и масови събития радваха малки и големи в продължение на цяла седмица.

2668 посещения общо 1 посещения за деня
На централния площад „Иван Вазов“ се изявиха попфолк дивите Алисия и Ванеса