Всички присъстващи се насладиха на една приятелска, динамична и изпълнена с много забавление и емоции игра.  След оспорвана „битка“ отборът на Общинска администрация спечели купата с блестящия резултата от 3:1 благодарение на гол майсторите – Борислав Борисов и Симеон Йорданов. Преди футболната среща г-н Трайко Младенов -кмет на община Костинброд и подполковник Благовест Николов- командир на В.Ф. 34 420 поздравиха всички присъстващи, пожелавайки им успех.
В края на футболната среща, капитаните на двата отбора получиха поздравления и грамота за участие от председателя на общински съвет.
Военно формирование 34 420, винаги са били част от националните ни празници. Ръководството и служителите на военното формирование са пример за военна  дисциплина, ред и отговорност! Това са мъжете и жените, които винаги са близо до хората, при първа необходимост! Сплотявайки екипите на администрацията и военните с подобни събития се затвърждава доброто сътрудничество и приятелство! Поздравяваме момчетата от двата отбора за отличното представяне, нека винаги бъдем с лице и близо до хората, изпълнявайки с чест своят дълг!
11516 посещения общо 1 посещения за деня
На 06.10.2018г., събота, на стадион „Бенковски“ – кв. Маслово, гр. Костинброд се проведе приятелска футболна среща между отборите на Общинска администрация- Костинброд и Военно формирование 34 420 -Костинброд