В навечерието на двата най-светли християнски празници Бъдни вечер и Коледа екипът на ЦСРИ, негови потребители и гости, сред които кметът на общината г-н Трайко Младенов,, зам.кметът – г-н  Александър Ненов, председателят на Общинския съвет – д-р Атанас Тенев, представители на общинската администрация, г-жа Краса Крилашка-общински съветник, г-жа Светослава Иванова – директор на Центъра за работа с деца на улицата, както и гости от Дирекция „Социално подпомагане“, бяха върнати към традициите ни от децата на Второ ОУ „Васил Левски“ и НЧ „Заря“. Те направиха възстановка на посрещането на Бъдни вечер и Коледа, а малкият Емил Пепелярски поздрави присъстващите с народна песен.

В своето празнично поздравление директорката г-жа Анна Ананиева благодари на екипа си за всеотдайната му и професионална работа, благодари и на общинското ръководство за безпрекословната му подкрепа. Тя уточни, че за нея и за колегите й това не е просто работа, а мисия, която изпълняват с отговорност и любов. Г-жа Ананиева сподели и своето удовлетворение от постигнатото до момента, като се аргументира с максималния брой потребители, както и с факта, че почти всеки втори, чийто договор приключва, подава отново документи за ползване на услугата.

Поздравления към екипа на ЦСРИ- Костинброд и неговите потребители поднесоха и кметът г-н Младенов, и зам.кметът  г-н Ненов. В думите и на двамата имаше задоволство от приятната и празнична среща, удовлетвореност от добрата дейност на социалната услуга, както и пожелания за спорна работа занапред. Впечатляваща беше и кулинарната изложба на потребителите – вкусните баници и една разкошна погача заслужено спечелиха първите места. Празникът продължи с хора и веселие и специалният гост – Дядо Коледа.

1580 посещения общо 1 посещения за деня
Топло, уютно, невероятно емоционално и празнично настроение се създаде в Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“-Костинброд на 20.12.2018 г.