В организирания от община Костинброд базар се включиха социалните центрове. Дневеният център за работа с деца на улицата, Центърът за обществена подкрепа “Промяна” и Центърът за социална рехабилитация и интеграция “Надежда”, изложиха своите произведения на базара. Социалните ни услуги бяха изработили валентинки, сладки, сувенири и късмети за всички граждани и гости на община Костинброд, дошли да разгледат базара.

Виното и любовта са наистина необикновена двойка. Свързват ги толкова много неща, че дори и тези, които искат да ги разделят, не могат да измислят поне една смислена причина, тази двойка да не остане заедно и вечно влюбена.

За любовта казват, че e като виното и обратното – замайват, опияняват, правят цветовете по- ярки и вълнуващи. Силното начало е гарантирано, ако ги оставим да подишат на свобода. Но след първите решителни глътки химичното взaимодействие предизвиква бурна реакция и ако са истински – дават силен вкус, който остава в годините. Мярката загуби ли се, пием ли на екс, без да се насладим – изходът може да е фатален, падението – грандиозно, а сърцето – разбито.

Няма любов без вино и няма вино без любов. Нищо друго не опиянява сладко- горчиво като тях, никоя напитка, никое чувство.

7579 посещения общо 1 посещения за деня
Любов и вино, вино и любов…