Поредна делегация от голяма азиатска държава, която идва в общината ни за съвместни инициативи. Днес в община Костинброд се проведе работна среща между ръководството на община Костинброд и представители на посолството на Пакистан. След проведени работни срещи през изминалата и настоящата година с две китайски делегации / инициирани от китайския дипломатически корпус/ се проведе днешната делегация – на високо ниво в град Костинброд.

На срещата присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов и инж. Габриела Георгиева- зам. -кметове на община Костинброд и г-н Марван Алекс Аййаш-заместник завеждаш мисията на посолството на Пакистан и г-н Акрам Хан- административен координатор на посолството на Пакистан.

Срещата е по инициатива на посолството на Пакистан и е свързана с желанието на ръководството на посолството да представи културата и традиционни храни от 200 милионната държава. Гостите се разходиха до централната част на града и бяха възхитени от прекрасния нов площад на град Костинброд. Съвместно с ръководството на община Костинброд се взе решение на 11.06.2019 от 18:30 на новия градски площад да се направи изложба и дегустация за всички граждани и гости на община Костинброд на традиционни храни от Пакистан, както и да се представи културата на Азиатската страна.

През юни община Костинброд съвместно с клуб “Фуна” ще организира ежегодния фестивал на бойните изкуства “ Кацу джин кен ”, който е под егидата на японското посолство.

8894 посещения общо 1 посещения за деня
Община Костинброд и посолството на Пакистан – с общи мероприятия през месец юни