Инициативата по украсяването на 5 броя стиропорени числа започна в 16.00 часа, в градинката пред общинска администрация-Костинброд. Участници в инициативата бяха трите ни социални центрове, кампанията “Живей чисто” към МКБППМН и Общинска администрация- Костинброд.

Благодарим на всички участници, деца, потребители, служители и приятели, включили се и сътворили украса, по случай 45 години от обявяването на Костинброд за град! Тези числа са подарък от местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Тези числа са за всички деца и възрастни, малки и големи, мъже и жени…

Днес поздравленията са за:

ЧЛЕНОВЕТЕ НА КАМПАНИЯТА НА ОБЩИНА КОСТИНБРОД „ЖИВЕЙ ЧИСТО“;

ДЕЦАТА И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ДЕЦА НА УЛИЦАТА-КОСТИНБРОД;

ДЕЦАТА И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА „ПРОМЯНА“;

ПОТРЕБИТЕЛИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ „НАДЕЖДА“;

СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ-КОСТИНБРОД.

Разгледайте нашите „45“ на следните места:

1. Остров на кръговото движение на „Ломско шосе“

2. Поликлиника на „Ломско шосе“

3. Детска площадка, Първи район

4. Централен градски площад „Иван Вазов“, Втори район

5. Градинка в квартал „Маслово“.

Пожелаваме Ви приятно прекарване на празниците на град Костинброд! Очакваме вашите снимки пред числото „45“. Нека запазим възможно най-дълго красивите творби, защото ЗАЕДНО ТВОРИМ ДОБРО! Защото сме убедени, че с общи усилия любовта и доброто могат да стоплят човешко сърце. Ако искате да сме заедно и да творим добро, присъединете се към нас! Пазете, съхранете и бъдете за пример с добрите си дела.

5701 посещения общо 1 посещения за деня
Днес, на 12 септември, се организира за втори път една от най-хубавите инициативи в община Костинброд. Благодарение на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни се създаде духа на празника на нашия град, чрез боядисване на числото „45“!