Спектакълът „Квартет за двама“ представлява брилянтен, категоричен, вълнуващ разрез на човешките отношения. На връзката между мъжа и жената, на вариациите на любовта! Никой няма да остане равнодушен към този богат на хумор текст на украинския майстор Анатолий Крим, в чието ядро попада композитора Евгений Александрович! Денят на неговия шейсети юбилей ще се окаже голямата поанта не само в творчеството, но и в емоционалния му свят.

Искра Радева, Антон Радичев, Цветана Горкиева и Мартин Герасков се погрижиха за прекрасното настроение в препълнения салон на читалище “Иван Вазов – 1947”.

Гости на невероятната комедия бяха: г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Любен Кънчев – заместник- министър на туризма, зам.-кмета на община Костинброд – г-н Александър Ненов, общински съветници, кметове на населените места и жители на община Костинброд.

Преди да започне постановката, г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд поздрави всички присъстващи. Той заяви, че една от най-важните сгради в община Костинброд е напълно обновена. Като се започне с новото оборудване, осветление в салона и стигнем до големия реализиран проект на читалище “Иван Вазов-1947”, ремонт на покрива, сменена дограма, нова фасада и нова поставена табела. И това е за всички жители на община Костинброд!

След великолепното представяне, което е подарък от община Костинброд по случай празника на град Костинброд, г-н Александър Ненов подари букет на г-жа Искра Радева и значки “45 години град Костинброд” на всички актьори.

Публиката изпрати артистите с продължителни аплодисменти . С тяхната комедия, всички дошли да се насладят на театър „Искри и Сезони” се заредиха с положителна енергия и приятни емоции.

4213 посещения общо 1 посещения за деня
На 13 септември на сцената на НЧ ”Иван Вазов – 1947” за пореден път гостува театърът “Искри и Сезони”, който предостави възможност на всички желаещи жители на община Костинброд да се докоснат до постановката “Квартет за двама”