За четвърта година на територията на община Костинброд се проведе спортния турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”. Турнирът се организира съвместно с община Костинброд и Клуб по борба “Белица – Костинброд“ с негов председател г-н Борислав Здравков. Спортната надпревара се проведе на стадион “Белица” от 10:00ч.

Водещ в спортната надпревара беше клуба по класическата борба ”Белица” гр. Костинброд, които се съревноваваха с „Марек – Дупница“, „Спартак-София“, „Златица“ и „Славия – София“. Участие в турнира, но не със състезателен характер, а демонстрация показаха клуб по бойни изкуства ”Фуна” гр.Костинброд, клуб по лека атлетика “Фoртуна” гр.Костинброд и Клуб по художествена гимнастика ” Финес”.

Присъстващите имаха възможността да се включат в игри на шахмат като за първенците /първо, второ и трето място/ имаше награди – луксозен комплект шах.

Гости на турнира бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, Христо Маринов- председател на федерацията по борба БФБ, Александър Томов, Павел Павлов, Янко Шопов и още много легенди в историята на световната борба.

Председателят на клуба по борба г-н Борислав Здравков връчи плакети на всички гостуващи заслужили спортисти в знак на благодарност и почит за усилията и успехите им през годините.

1145 посещения общо 3 посещения за деня
Четвърти турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”