Циркът на сцена бе не просто поредица от циркови номера, то бе нещо много повече – невероятно, спиращо дъха съчетание от грация, изящен танц, музика и песни на живо, фокуси, сцени с ножове и дресировка на екзотични животни. Купонът бе подплатен с обилна доза хумор, забавна клоунада и остроумни закачки с децата в публиката.

Сред публиката бяха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, зам.-кметът Александър Ненов, общински съветници, кметове на кметства, родители, баби с внучета и много, много бебета.

Това беше 5-ия ден посветен на празниците на града. Ден посветен на децата на община Костинброд. Защото по добра публика от детската – няма. Безброй детски усмивки, смях и ръкопляскания огласяха централния ни градски площад „Иван Вазов“.

6927 посещения общо 2 посещения за деня
На 15 септември на площад „Иван Вазов” костинбродската публиката посрещна с възхищение грандиозното шоу „Цирк на сцена“ – един спектакъл посветен на 45-та годишнина на град Костинброд, на което множество млади негови почитатели имаха възможността да се насладят на разнообразните артистични изяви