Г-жа Таня Иванова – Началник отдел „Социални и хуманитарни дейности“ в Община Костинброд откри състезанието и заяви, че физическата активност е ключът към здравето и един от начините да кажем не на зависимостите като алкохол, наркотици и тютюнопушене. Тя наблегна на кампанията на Община Костинброд съвместно с Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, обявяваща се против употребата на наркотици, алкохол и тютюнопушене – „Живей чисто“ и призова всички подрастващи да бъдат информирани и да черпят вдъхновение от дейности, свързани със спорта.

Г-жа Иванова пожела успех на участниците като ги призова за феърплей . Състезаваха се отборите на училищата: ОУ „Отец Паисий” с.Петърч, Първо ОУ “Васил Левски“ гр. Костинброд , Второ ОУ “Васил Левски“ гр. Костинброд и СУ „Д-р Петър Берон“ гр. Костинброд. Момчетата взели участие в турнира играха с хъс и амбиция. На турнира съдийстваше Теодор Илиев – съдия от Българска федерация по хандбал.

След три часовата оспорвана и динамична игра крайното класиране се подреди по следния начин:

I – во място – СУ „Д-р Петър Берон”

II – ро място – I ОУ „Васил Левски“

III – то място – ОУ „Отец Паисий“

IV – то място – II ОУ „Васил Левски“

Участниците получиха медали и купи осигурени от община Костинброд!

971 посещения общо 1 посещения за деня
На 31.10.2019г. от 14:00 часа в двора на ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“ на мултифункционалното игрище се проведе общински турнир по хандбал – за момчета от V до VII клас, част от училищните спортни игри през настоящата година в Община Костинброд