На 30 ноември 2019г., Пенсионерски клуб „Люляк”, гр.Костинброд чества 30 години от създаването си. По случай Рождения си ден бе поканил приятелите си от ПК „Надежда”, град Долна Баня, ПК „Номер 3” от град Пазарджик, ПК “Надежда” от град Годеч и своите съграждани от ПК „Кавака“, Първи район на град Костинброд и ПК „Жар“ от село Голяновци, община Костинброд.

Г-н Андрей Младенов- председател на ПК ”Люляк”, заедно с Агна Митова и Димитана Милчева посрещнаха повече от 200 пенсионера в община Костинброд с питка, мед и сол.

Пенсионерският клуб от община Костинброд се беше подготвил с музикална и хумористична програма за настроението на всички и с поканата на официални гости, дошли да поздравят всички пенсионери.

Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много настроение. Да продължават да се събират и да си гостуват. Честити и християнския празник – Андреевден на всички присъстващи, като поздрави именниците, носещи името Андрей и техните производни.

Поздрави и подаръци костинбродските пенсионери получиха от г-жа Росица Иванова – председател на клуба в град Годеч, г-жа Лазарова- председател на клуба в град Долна баня, г-н Палеж Никола – председател на клуба в град Пазарджик и г-жа Цецка Павлова- председател на клуб „Кавака“, Първи район, град Костинброд.

На събитието бяха поканени и Председателят на Общински съвет-Костинброд- д-р Атанас Тенев, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд и г-н Симеон Спасов- кмет на село Голяновци.

За доброто настроение на всички гости се погрижиха част от танцов състав „Зорница“ към НЧ ”Иван Вазов-1947”, Агна Митова и оркестър „Трафик“.

До нови срещи на нашите приятели от общините Годеч, Долна баня и Пазарджик. Заповядайте отново в сърцето на община Костинброд – площад “Иван Вазов” и продължавайте да поддържате това прекрасно приятелство, което сте създали!

23305 посещения общо 2 посещения за деня
Пенсионерски клуб „Люляк“ отпразнува своя 30 годишен юбилей!