На 14.02.2020г. от 18:30 часа, в малкия салон на НЧ “Иван Вазов-1947” се представи прекрасната и завладяваща книга със стихотворения, описващи живота и битието на един типичен българин. В „Докато ни има“ – сатира в рими са засегнати теми от ежедневието, написани в хумористична сатирна форма. Самият автор Асен Димитров, който е кореняк костинбродчанин и жител на Първи район, изрецитира три от най-култовите си хумористични поеми.

Специален гост на представянето на книгата бе г-жа Надя Асенова- учител по Български език и литература в СУ”Д-р Петър Берон” и дългогодишен приятел на Асен и неговата малка дъщеря Анси Димитрова, която е илюстрирала цялата книга.

Дошли да чуят творбите и да си закупят книгата бяха г-н Александър Ненов- заместник – кмет на община Костинброд, г-жа Даниела Борисова- директор на Първо ОУ “Васил Левски”, г-н Андрей Младенов- председател на пенсионерски клуб “Люляк” и жители на община Костинброд.

“Казват, че със нрав сме – калпав,

Със глава космополитна,

Доста твърда като талпа.

Но в страната ни тъй китна

Си живуркаме без врява

В онзи – нашенския климат.

Май така ще продължава!

Просто…. докато ни има…” от Асен Димитров в “Докато ни има”.

Книгата можете да закупите от издателство Изток-Запад или лично от Асен Димитров, а половината от продажбите ще бъдат дарявани на фондации за борба с рака!

835 посещения общо 1 посещения за деня
В деня на виното и любовта, община Костинброд бе организирала представяне на книга “Докато ни има”- сатира в рими на автора Асен Димитров