След като община Костинброд подаде своята кандидатура на БАИ, последва и награда кристален плакет в категория “Успешен стартъп“ през 2020 г.

Община Костинброд номинира СДРУЖЕНИЕ „ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“ , поради добрата работа и успешно реализирания проект за Възстановителен център в село Опицвет, община Костинброд.

Възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания е първи и единствен, приемащ деца преминали през онкохематологични заболявания в България и от Балканите, както и един от малкото подобни центрове в света.

Центърът вече функционира и приема своите деца за възстановяване след тежката болест в седемте си еднофамилни къщи, административна сграда със зали за занимания и столова, басейн и места за почивка.

Наградата на г-н Пламен Белчев- управител на сдружение “Деца с онкохематологични заболявания” връчи г-жа Яна Топалова- заместник-министър на икономиката.

961 посещения общо 1 посещения за деня
Възстановителният център за деца с онкохематологични заболявания в село Опицвет с награда „Инвеститор на годината“ от Българска агенция по инвестициите