Медалистът ни Денис Стоянов заслужи бронзово отличие в категория до 92 кг. Борислав Здравков се окичи в бронза след успешните си схватки в категория до 71 кг. Клуб по борба “Белица” имаше и трети представител – Дилян Ириков, който се представи отлично и завърши на 7-мо място в категорията до 55 кг.

Във всяка категория участваха кадети от цяла България и броят им надхвърляше 30. Клуб по борба “Белица”  се представи повече от отлично!

Държавното лично-отборно първенство по борба за кадети се състоя в Самоков. Първите схватки от надпреварата започнаха още на сутринта на 18 март, когато на двата тепиха в зала „Самоков” за своите елиминационни срещи излязязоха състезателите в свободния стил.

През 20 и 21 март премерваха сили борците в класическия стил. Шампионатът се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и поради тази причина не беше допускана публика в залата.

Поздравления на Борислав и Денис – за пореден път ни носят медали от държавно първенство! Поздравления и за техните треньори!

1159 посещения общо 1 посещения за деня
С два бронзови медала се завърнаха кадетите на „Белица- Костинброд” от държавното първенство по класическа борба, състояло се на 20 и 21 март в град Самоков