Г-н Иван Иванов – Областен управител на    Софийска област, заедно с г-жа Мая Цанова- секретар на Софийска администрация, придружени от кмета на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, председателят на Общински съвет, д-р Атанас Тенев и зам.-кметът на община Костинброд, г-н Александър Ненов посетиха завода на Кока-Кола в град Костинброд.

Областният управител беше посрещнат от директора на завода – г-жа Милена Завалова и заедно с другите официални гости разгледаха производствените мощности на производствения център на Кока-Кола ХБК България.

Г-н Трайко Младенов поздрави г-жа Милена Завалова и подчерта, че община Костинброд подкрепя местния бизнес и ще продължи да го прави. Кока-Кола ХБК България планира да разшири своята база в град Костинброд, с изграждането на нови халета и производствени мощности. Общината също така благодари на компанията за подкрепата, която получава по различни проекти през годините. Добрата съвместна работа ще продължава , заяви кметът на    общината.

Община Костинброд е горда, че един от най-големите и модерни заводи на Кока-Кола ХБК на Балканите се намира на нейна територия.

5940 посещения общо 1 посещения за деня
Областният управител на Софийска област посети завода на Кока-Кола, намиращ се в община  Костинброд