Националната изложба се провежда в двора на Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Свети Георги Победоносец“ – гр. Костинброд, ул. „Христо Смирненски“ 22.

Регистрацията на участниците започна от 9:30 ч., а изложбата беше официално открита в 10:00 ч. от кмета на община Костинброд, г-н Трайко Младенов и Директорът на ПГВМСС, г-н Светослав Иванов, след което започна и оценката на кучетата от експертите-съдии.

Учениците, заедно със своите учители от паралелката по кетъринг в гимназията бяха приготвили вкусни изненади за участниците и гостите на изложбата.

На изложбата присъстваха и д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, г-н Димитър Григоров- общински съветник, жители и гости на община Костинброд.

Община Костинброд е доказала в годините любовта си към най-добрия приятел на човека. Общината всяка година помага и съдейства на всички организации и киноложки съюзи. В края на месеците април и май се очаква, община Костинброд да бъде домакин на изложби на Българско овчарско куче. През есента в града отново ще се организира киноложка изложба на заек с порода „Великан“.

Заповядайте и утре, 10.04.22г., в ПГВМСС “Св.Георги Победоносец” на втория ден от киноложката изложба за всички породи кучета, защото…

„Без значение колко възможности имаш, притежаването на куче те прави богат.“ – Луис Сабин

17274 посещения общо 1 посещения за деня
Днес се организира Националната изложба за всички породи кучета „Свети Георги Победоносец“ – 9 – 10 април 2022г.