Коледният концерт възхити всички присъстващи с прекрасни танци, песни и усмивки от всички участници.Салонът бе препълнен от хора, дошли да се насладят и да уважат малки и големи от ТС „Зорница Джуниър“ с ръководител Жаклин Костадинова. ТС „Зорница“ с ръководител Радослав Тодоров. Танцов състав “Ритми” и Детски танцов състав “Ритъмчета” с ръководители Веселин Маргаритов, и Евелина Димитрова. ТС „ Зора“ с ръководител Калина Зашева, ДВГ „Пеещите“ с ръководител Екатерина Михайлова и Група за автентичен фолклор с ръководител Елена Гатева.

Танцовите състави и певческите групи представиха на публиката поредица от танци – вдъхновяващи и зареждащи, носещи българското в себе си. Участие взеха и балерините от групата по класически балет „Fairy dance“.

На мероприятието официални гости бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд и г-н Александър Ненов – зам.-кмет на Община Костинброд.

Кметът на община Костинброд изказа своето признание към положения труд от участниците, ръководствата на читалищета, а на секретарите: г-жа Седефка Николова, г-жа Стойна Таскова и г-жа Камелия Георгиева поднесе букети в знак на уважение и благодарност за това, което правят и добрите резултати, които са видими за всички.

Празничният концерт завърши с Дядо Коледа, подаръци, много усмивки, удовлетворени участници, бурни аплодисменти и най – вече добро настроение!

2088 посещения общо 1 посещения за деня
На 21.12.2022г. се проведе Коледен концерт на трите градски читалища НЧ “Иван Вазов-1947“, НЧ“Св.Св. Кирил и Методий-1890“ и НЧ ,, Заря-1914”