На 8 декември община Костинброд запали коледните си светлини!

За девета поредна година общината украсява живо дръвче и пуска невероятна празнична заря за гражданите на град Костинброд.

Точно в 18.00 часа започна спектакъл “Запалване на Коледно дръвче”, който бе представен от артистите от Боби шоу.

Пред общинска администрация- Костинброд имаше фокуси, шеги, танци и песни за всички малчугани! А Дядо Коледа раздаде подаръци на всички деца, събра писма и се снима с всеки желаещ.

Кулминацията бе броенето от 10 до 1 и запалването на светлините на Коледната елха от Дядо Коледа и кметът на община Коостинброд.

На събитието присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, г-жа Валя Иванова – секретар на община Костинброд, служители от общинска администрация, общински съветници г-жа Василена Ивкова, г-жа Яблена Трайкова, г-жа Мариела Средкова, г-н Димитър Григоров, родители и най-важните гости – децата на община Костинброд.

След запалването на коледните светлини и празничната заря всички се отправиха към Коледния фестивал на площад Иван Вазов. От сцената кметът на община Костинброд даде старт на Коледно-Новогодишните празници в община Костинброд, като пожела здраве, щастие и семеен уют. До късни часове се изявиха популярните лица Стан и Константин Кацаров от Гласът на България. Коледният фестивал продължава на 9 и 10 декември.

Пожелаваме Весели празници на всички жители и гости на община Костинброд!

Заповядайте днес на 9 декември на Парад на детската забавна песен на Концерт с участието на Държавния музикален театър с мюзикъла „Зайченцето бяло“.

4925 посещения общо 1 посещения за деня
Костинброд запали Коледните си светлини!