За най-специалните гости на празника – децата на Костинброд, имаше весели игри, песни и танци. Местната комисия по борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни зарадва децата на Костинброд, с участието на парти агенция – Смайли кидс.

Гости ни бяха Елза, Пепа Пиг, Спайдермен и Пипи дългото чорапче.

На празника на децата в град Костинброд присъстваха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд и общински съветници.


На 1 юни РСПБЗН – гр. Костинброд отвори врати за всички децата от общината.

През целия ден всички желаещи деца ще могат да посетят пожарната в град Костинброд, да се качат в специализираните машини, да се облекат като малки пожарникари, да рисуват и още много забавни неща.

Днес, след събитието на площад Иван Вазов, кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, заедно с председателят на Общински съвет- Костинброд, д-р Атанас Тенев, общински съветници и г-н Денис Величков – отбранително мобилизационна подготовка в ОбА-Костинброд посетиха РСПБЗН – Костинброд.

Пожарникарите обръщаха специално внимание на всички деца и им показваха как работят.

Поздравления за инициативата на гл. Инспектор Никола Стоичков – началник на РСПБЗН- Костинброд и всички служители.

Община Костинброд спечели проект по Националния план за възстановяване и устойчивост с наименование: „Внедряване на мерки за енергийна ефективност на Административна сграда – Пожарна в УПИ VI -2689, гр. Костинброд!

С този проект сградата ще бъде напълно реновирана – нов покрив и хидроизолация, топлоизолация и дограма, както и асансьор, с който да се реализира достъпна градска среда.

За другата година на 1 юни  сградата на пожарната ще има своя нов, европейски вид!


1 юни – Международен ден на детето в град Костинброд

Всяко поколение си има своите идоли. От големи бой банди през филмови актьори до спортисти от различни категории. Всички сме се кланяли пред плакатите на нашите любимци и сме наблюдавали под лупа всяка тяхна изява. Новото поколение не се различава особено в тази посока. Единствената разлика е, че дигиталният свят ражда по-различни идоли. Те са известни с присъствието си в социалните мрежи, където създават разнообразно съдържание (снимки, видеа, музика и т.н.), благодарение на което трупат бързо фен база.

Община Костинброд, със съдействието на Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, решиха да  организират един по- различен 1 юни.

Днес, от 17.30 часа се състоя концерт – фен среща на “новите известни” в социалните мрежи – Ева, Дени и Алексчето.

На празника на площад Иван Вазов присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, инж. Габриела Трайкова и г-н Александър Ненов – зам.-кметове на община Костинброд, общински съветници, родители и много деца от община Костинброд.

Честит празник, мили деца!

Бъдете здрави, бъдете смели, усмихнати, щастливии безгрижни. Бъдете добри, мечтайте смело и постигайте успехи с лекота!

Община Костинброд ви подкрепя и в нейно лице, винаги ще имате верен приятел.

4532 посещения общо 1 посещения за деня
На 1 юни- Международен Ден на детето, община Костинброд организира за децата празник на открито на централния градски площад “Иван Вазов”.