В нощта на 31.12.2015 година срещу 01.01.2016 година на площад „Иван Вазов“ Община Костинброд по традиция представи на гражданите и гостите на града и общината Празнична новогодишна програма.В нея взеха участие звездите от дует „РИТОН“, които изпълниха пред хората на площада най-големите си хитове и предизвикаха много радост и възторг у празнуващите.След тях за доброто настроение се погрижиха и прекрасните танцьори от Ансамбъл „Гоце Делчев“. По време на техните изпълнения на площада се извиха и кръшни хора.

Минути преди дванадесетия част кмета на община Костинброд г- н Трайко Младенов поздрави присъстващите: "Пожелавам ви най-вече здраве, за вас и вашите семейства, благоденствие и обич за всяко едно семейство! Нека новата 2016 година ви донесе приятни емоции, красиви мигове и много топлина..! През изтеклата година Общинската администрация направи много за града и общината, такъв  ще бъде и нашия стремеж и през следващата година и всички години за напред, за да имате утре самочувствието ,че сте граждани на този град…!"

Г-н Младенов отвори и шампанско на сцената с пожелание и за успехи през Новата година и на гостите от дует „РИТОН“ и на всички присъстващи.
Новата година по традиция се  и ознаменува и с празнична заря и много танци и веселие от дошлите на централния градски площад.

 

 

 

 

2674 посещения общо 3 посещения за деня
Празнична новогодишна програма