Днес на 25.03.2016г. в Дневният център за работа с деца на улицата /ДЦРДУ/ община Костинброд и ръководителите на ДЦРДУ и Центъра за обществена подкрепа , организираха награждаване на децата , които взеха участие в празничният концерт по случай 3 март и изпълниха драматично – документалният спектакъл под наслов – Аз чета „Под игото“ с грамоти, подаръци и куп други награди.

На събитието присъстваха  кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов, зам. кмета на община Костинброд г-н Любен Кънчев, председателя  на общински съвет Костинброд д-р Атанас Тенев и секретаря на община Костинброд г-н Боби Бачев. Всеки от тях поздрави децата и им пожела да са все така талантливи, весели и усмихнати.

Чрез своите думи г-н Трайко Младенов и д-р Атанас Тенев изразиха своята радост и поднесоха своите най-добри пожелания.  На всични деца благодариха, че са се представили толкова добре и ги насърчиха да продължават да се занимават с това изкуство, дали професионално или само за удоволствие, но да продължават да радват жителите на община Костинброд.

Представителите на община Костинброд посетиха и самодейният артист Александра Янева, която изигра ролята на Рада Госпожина в постановката на 2 март, заедно с децата от ДЦРДУ и ЦОП. Те я поздравиха за участието ѝ в празничната програма, като ѝблагодариха с цветя и плакет.

На всички участници бяха раздадени и дискове с видео запис от концертната им изява.

Децата от ДЦРДУ и ЦОП подариха на кмета и представителите от община Костинброд, рисунки по случай идването на пролетта, като кмета и председателя на общинския съвет обещаха да ги поставят на видими места в общинска администрация.

3443 посещения общо 1 посещения за деня
Награждаване на децата от ДЦРДУ и ЦОП, които взеха участие в празничният концерт по случай 3 март