ПОКАНА от Община Костинброд и Обединени Бизнес Клубове
Уважаеми представители на малкия и средния бизнес в община Костинброд, Европейската комисия предоставя възможност на всяко едно МИКРО, МАЛКО ИЛИ СРЕДНО ПРЕДПРИЯТИЕ да получи БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ директно от Брюксел в размер до 2.5 МИЛИОНА ЕВРО на проект, чрез специалния инструмент за МСП на програма „Хоризонт 2020”.

Самите МСП могат да кандидатстват директно в Брюксел и по още 62 отворени към момента процедури по различни програми за безвъзмездна помощ, управлявани директно от Европейската комисия.

Ако Вие сте представители на микро, малък или среден бизнес, имате уникалният шанс да получите безвъзмездна финансова помощ директно от Брюксел и то точно сега – през програмен период 2016 – 2017 година (над 450 програми с над 800 финансови помощи). представен от г-н Веселин Халачев  – Председател на Сдружение за за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове и Член на Борда на Директорите на ESBA (European Small Business Alliance), Брюксел, с ресор Европейски фондове и програми.

Ако желаете да получите по-конкретна информация за самите европейски програми и фондове и как да кандидатствате за такова безвъзмездно финансиране, елате на специално организираната за тази цел Информационна среща: “Европейски фондове и програми за периода 2016 – 2017 г.”, която ще се проведе на 14 юни 2016 година от 12:00 часа в малък салон в НЧ „Иван Вазов“ – гр. Костинброд.

Специален акцент ще бъде поставен върху възможностите за подкрепа развитието на ТУРИЗЪМ, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ИНДУСТРИЯ и ОБЩИНИ в България.

Аниматор г-н Веселин Халачев  – Председател на Сдружение за за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове и Член на Борда на Директорите на ESBA (European Small Business Alliance), Брюксел, с ресор Европейски фондове и програми.

 

3943 посещения общо 1 посещения за деня
Покана