На срещата кмета на Община Костинброд награди футболистите със спортни екипи в знак на благодарност за постигнатите успехи на отбора. Също така бяха обсъдени някои важни въпроси касаещи бъдещото развитие на клуба. Кмета на Община Костинброд Трайко Младенов наблегна на няколко важни точки за ОФК “Костинброд-2012”. Първата, от които беше въпросът с влизането на отбора във В-група. Той заяви, че общината ще подпомогне клуба с част от необходимите средства, но за пълното им събиране ще бъдат необходими и спонсори, тъй като цялата сума е прекалено голяма за общината. Г-н Младенов информира присъстващите, че е назначена проверка на финансовото състояние, която ще бъде извършена от икономическа полиция и независин финансов одитор. Очаква се скоро проверката да приключи и да бъдат получени докладите, които ще бъдат оповестени. Проверката е поискана за да няма повече съмнения е спекулации, относно управлението на клуба.

На срещата беше обсъдено и създаването на фен клуб, който също да участва с инициативи за подкрепа и подпомагане на развитието на отбора. Г-н Младенов отправи благодарност и хвалебствия, относно културата на феновете и до сегашната им активна подкрепа. Феновете от своя страна пожелаха да им бъде предоставена информация за необходимите средства за влизането на отбора във В-група, за да могат и те да се включат активно в намирането на спонсори за отбора.

Обръщение към футболисти и присъстващи направи и треньорът на мъжкият отбор г-н Росен Крумов, който отправи призив към всички за по-обстойно обсъждане на въпроса с влизането на отбора във В-група, тъй като там изискванията са доста по-големи от А-окръжна. Част от основните въпроси са дали отборът е готов за В-група, готови ли са футболистите за натоварването, което ги очаква и ще успее ли клубът да покрие всички критерии и изисквания на по-горно ниво. Г-н Крумов пое и ангажимента относно изготвяне на калкулацията на необходимите средства за тима и предоставянето й.

На финала на срещата кмета на Община Костинброд Трайко Младенов се обърна към присъстващите с призив за постигане на пълно единство между фенове, отбор и община в името на развитието на ОФК “Костинброд-2012”.

3165 посещения общо 1 посещения за деня
В неделя 03.07.2016 година на стадион “Бенковски” в кв. Маслово се проведе среща между кмета на Община Костинброд, Общински съвет Костинброд, представители на общинска администрация, мъжкият отбор към ОФК “Koстинброд-2012”, ръководството на клуба и фенове