Честит празник, мили първокласници, скъпи  ученици, учители и родители!

Радостен съм, че имам възможността да Ви поздравя с първия учебен ден – най-вълнуващият, защото всичко в живота ни започва от знанието. Чрез него ние откриваме нови светове, учи ни да творим и мечтаем, прави ни по-мъдри, по-отговорни в делата ни!

Скъпи ученици, мили първокласници, с много цветя и усмивки всички вие днес прекачвате прага на родното училище. Вярвайте във вашите учители, доверете им се, защото те ви водят по пътя на знанието и подготвят за училището на Живота! Пожелавам на всички ученици слънчева, интересна и приказка учебна година. Четете, учете и помнете, че всъщност самите вие сте книги и в себе си носите уникална история.

Уважаеми учители, искренно ви желая все така неуморно да бдите над нашите деца, да изграждате у тях най-добрите човешки качества и вдъхвате увереност, с която да вървят напред. Вярвам, че за благородното си дело ще получите най-голямата награда- признателност и благодарност от вашите възпитаници!

Драги родители, бъдете винаги до децата си, подкрепяйте ги, насърчавайте ги, вярвайте им, защото един ден ще се гордеете с тях, както те се гордеят с вас!

Приемете моите искрени пожелания за успешни училищни начинания и покоряване на нови знания!

Бъдете здрави и на добър час !

Трайко Младенов
Кмет на община Костинброд

4648 посещения общо 1 посещения за деня
Честит първи учебен ден !